|
Quick Contact
+123 456 5532

Corolla er tilbake

Den gamle slageren Toyota Corolla har vært borte fra det norske markedet i mange år, men nå er den tilbake. Dette er en bil med en enda lengre historie enn for eksempel VW Golf; Corolla har faktisk vært gjennom hele 12 generasjoner over en periode på drøyt 50 år. Lenge var dette en storselger også i Norge, men for noen år siden forsvant den fra norske bilforhandleres utvalg. Nå er den altså tilbake, men kan den fortsatt levere det norske bilførere vil ha?

Laget for europeiske forhold

Interessant nok er den nye Corollaen ikke laget hverken for det japanske eller det amerikanske markedet, men spesifikt for Europa. Bilen bygger , som er den nye plattformen til Toyota. Med denne plattformen får bilen lavere tyngdepunkt og stivere karosseri. Vekten har også blitt lavere gjennom bruk av tynne stålplater.

Toyota Corolla kommer for første gang også i en hybridvariant, eller rettere sagt to hybridvarianter. De fleste nordmenn vil nok gå for den minste med 122 hk, men noen vil nok sikkert også la seg friste av en 2-liter som gir deg hele 180 hester under panseret. Det blir spennende å se om Corolla igjen kan bli en folkefavoritt i Norge.

Bjornstadbil.no sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Bjornstadbil.nologin form


epsilon