|
Quick Contact
+123 456 5532

Rægge hva skal til for å bli en av gjengen

Rægging og råning er ikke helt det samme. Selv om konseptet med å burne dekk og vekke oppmerksomhet tilhører dem begge, så har rægging utviklet seg fra Sverige til Norge med enda flere tilhengere. Rægging er selve kulminasjonen av Amerikansk og Skandinavisk bilkultur. Pinups, amcars, retrokjoler og hellbillie-looks, er alle memes i en tid der alt skal rægges. Men må man være fra indre Østfold for å være ekte rægger?

Har du sans for denne rægge-kulturen lurer du kanskje på hva som skal til for å bli en av gjengen. Det kommer an på klesmote, slang og ordbruk, type biler, type musikk og så videre. Vi synes rægging er kult vi, men vi ønsker oss enda mer kunnskap om denne kule formen for råning. Kan vi si at rægging er forgjengeren til dagens rånerkultur der bass og neonlys er like viktig som griller av krom?

Bilene

Når det gjelder rægging så er det gode gamle amcars som gjelder. Her er det ikke plass til noen Nissan Skylines eller Tesla 3. Det må være fossile forgassere som oser ut karbon. Enten det er en Buick, en Impala eller en god gammel Chevrolet, så er du innafor. Det fins mange veteranbiler man kan kjøpe for en billig penge å renovere helt selv. Eller med de aller beste vennene dine.

Utseende

Enten du er mann eller dame så må du skille deg ut. Trimmet skjegg og hockeysveis er anbefalt for gutta. Her kan de også ha litt ekstra kilo på kroppen. Kvinnene bør ha utringete klær og gjerne store bryster. Vil du gå helt inn i denne rollen, må du kanskje skaffe deg brystimplantater eller legge inn noen sokker i behåen. Sjekk teknologien, alternativene og formene på brystimplantater fra Motiva her.

Musikken

En rægger elsker musikk av noen få sjangre. Det skal være hellbilliemusikk som country, blues eller folklore. Dersom disse elementene er til stedet, kan det også være all slags type dansebandmusikk. En ny sjanger som har dukket opp er billyboy-rap på norsk med tekster som omhandler damer og bil. Det er kort vei over grensa, gjør det med god musikk attåt.

Klærne

En rægger går i klær som preget av jeans, skinn og metall. Det skal gjerne være slitt, så her kan man virkelig finne det man søker i skapene til foreldrene. Det kan også være mer diva pinup-aktige klær med blomster, geometriske former og klare farger. Moten for ræggere minner om tiden mellom 1930-1950. 60-tallet var tiåret da moten hadde sin storhetstid, før 70-tallets funky mote tok over.

Bjornstadbil.no sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Bjornstadbil.nologin form


epsilon