|
Quick Contact
+123 456 5532

Bilklær til ungdom som har tatt lappen

Når du endelig har kjørt opp er livet snudd opp ned. Det fins nesten ingen bedre følelse og du klarer nesten ikke å sitte i ro. Bilen står klar for å farte av gårde sammen med gode venner på grense-shopping.

Det er mange som tøffer rundt i små ungdomsbiler som Corsa eller Polo, men enda mindre er de nye moped-bilene med toppfart på 45 km/t. Helt klart en positiv trend for ungdom med lappen. Men nå som man har fått seg førerkort og bil med rails, hvilke klær velger man seg? Her skal vi se på noen bilklær for ungdom med lappen.

Jakker

Når man kjører bil vil man helst sitte komfortabelt og være bevegelig. Enten må man skaffe seg en tynn jakke, eller ha en jakke som man kan ta på seg ute av bilen. Jakker fra nettbutikken kidsbrandstore.no med merkeklær har passform opptil 170 cm, altså som en voksen person. Prisene derimot er lave, slik at dersom du heller vil bruke penger på bensin (som har blitt veldig dyr i det siste) for å cruise rundt med vennene, så anbefaler vi det.

Jeans

Jeansen beholdes på og gir et moderne og kult inntrykk på de andre. Du føler deg vel i jeans, spesielt når du kjører rundt med venner og bekjente. Loose eller slim fit er begge to gode valg, om det ikke blir for varmt. En løs bukse er derfor å anbefale, siden man får bedre lufting under kjøring fra a til å.

Vester

En vest er et flott alternativ til en jakke, så ellers vil ligge å slenge i baksetet. Har du lyst å ta med vennene dine, blir den i veien. Velg heller en stilig vest med lommer. Der har du plass til mobil og bankkort, eller det du måtte ha bruk for.

Hettegenser

En hettegenser er det man trenger for å flyte inn i mengden. Kanskje skal man på råne-treff, og da føler man seg bedre i en hettegenser av ent kjent merke. Avslappet stil gir kred til kompisene og jentene. Dette er hovedmenyen til kidsbrandstore.no som gir selv nye bilførere valuta for pengene.

Bjornstadbil.no sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Bjornstadbil.nologin form


epsilon