|
Quick Contact
+123 456 5532

Behagelige klær på lange bilturer

Det er mange ting du bør tenke på når du skal kjøre langt. For det første må bilen ha full tank, eller være ladet, alt etter hvilken type bil du kjører. Det lønner seg også å sjekke ting som olje, vann og spylervæske samt at alle lysene på bilen virker. På langtur bør du også være komfortabel, slik at det blir mer behagelig å kjøre og du ikke blir like sliten.

Still inn setet riktig

Setet må stilles riktig før du starter turen. Mange gjør den feilen at de har setet for langt bak. Det skal selvsagt heller ikke være for langt fram, Det er også viktig å stille inn rattet, samt å holde hendene riktig når du kjører. Du må også tenke på at alt du har i bilen er sikret, enten det er snakk om personer eller gjenstander. Ha gjerne med litt mat og noen pledd i tilfelle du får motorstopp.

Kle deg behagelig

Skal du kjøre langt, bør du også ha på klær som er gode å kjøre i. Bukser som bretter seg og skjærer seg inn i magen er ikke behagelige når du skal sitte i bilen lenge. Skjørt eller kjoler er som regel heller ikke det beste. Velg heller treningstights. De er passe tykke, samt at de er myke og føyelige, uten at de strammer for mye. Du finner et stort utvalg av treningstights hos aimn. Bruker du treningsplagg når du kjører, er det også behagelig når du tar en pause for å strekke litt på deg, for disse klærne er jo laget for å bevege seg i.

Hold konsentrasjonen oppe

Når du kjører langt, gjelder det å være konsentrert. Mange mister konsentrasjonen etter en stund, og det er lett å la tankene drive av gårde, men det kan være farlig. Trafikken er ikke det rette stedet for grubling. Det er en huskeregel som heter “tenk, gjør, kjør”. Du bør ikke gruble eller gjøre forstyrrende ting mens du kjører. Planlegg turen før du starter, og sjekk alltid været, spesielt hvis du skal over fjelloverganger. Still inn radioen før start. Ikke bytt kanal mens du kjører, men vent til du tar en rast. Spis før du kjører, ikke mens du kjører. Slå av mobilen når du skal kjøre. Ta pauser før du blir trøtt. Husk å få i deg nok drikke, spesielt hvis det er varmt, men ikke drikk mens du kjører.

Bjornstadbil.no sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Bjornstadbil.nologin form


epsilon