|
Quick Contact
+123 456 5532

Hvordan ta rægging til virksomhet?

Er du en av dem som elsker eksos, fete linjer og dundrende musikk fra anlegget? Som kan si med hånda på hjertet at du for alltid vil være en ekte rægger? Da kan du glede deg over at du også kan leve av denne livsstilen. Enten du skal fikse på biler, arrangere biltreff eller importere biler som skal bli nye glis på veien.

Men om du ennå er en ubetydelig person med dårlig selvtillit, mindreverdighetskomplekser og null peiling på virksomhets-drift, vel da skal vi introdusere et supert system for deg. Du vil ikke bare ta alle på senga med det, men du vil også bli den alle søker til for å få hjelp. Så si velkommen til systemet Lime Technologies, systemet som lar deg jobbe i fred.

Hvorfor du skal velge Lime Technologies

De fleste i gjengen din vil sikkert le av deg om du forteller dem at du vil satse på et system. Men det er nok du som kan le hele veien til banken, fordi Lime Technologies har tenkt på alt for deg. Mange suksessfulle grundere har prøvd og feilet tusenvis av ganger, men med Lime vil alt gli bedre fra starten av.

Nisjespesifikt

Lime Technologies finner ut hvilken nisje du skal satse på. Er det et marked for å selge disse tingene:

  • Spoilere med design
  • Trimchips sett
  • Bilvask med miljøvennlige kjemikalier
  • Overgang til el-rægging
  • Stam-stag importør

Ja, dette er bare noen av nisjene du kan lykkes i, bil er livet, bil er alt.

Nettverk- og målgruppe-spesifikt

Ikke bare får du mer tid til å mekke biler, style dem eller vise alle vennene dine dem, men du får også mer tid til å utvikle konseptene dine. Du vil ikke tro hvor mye tid regnskapsføring og markedsføring tar. Med smarte teknologiske løsninger vil du delta på de viktigste messene og få den informasjonen du trenger. Kanskje du får overskudd til å ansette en dyktig assistent til og med?

Oversiktlig og verdiskapende

Lime Technologies gjør det oversiktlig for deg å starte opp egen rægge-bedrift. Du bestiller bare et abonnement fra dette SaaS-selskapet som gir deg rådgivende oppfølging når du trenger det. Selvfølgelig vil dette bli din jobb, men det er en jobb hvor du kan holde på med de tingene du elsker. Så ikke la en slik sjanse gå fra deg, det er ikke sikkert den kommer tilbake.

Det er nå du kan bygge ræggebil av vrak!

Bjornstadbil.no sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Bjornstadbil.nologin form


epsilon