|
Quick Contact
+123 456 5532

Dette bør du alltid ha i bilen

Har du tenkt på at du kan havne i en situasjon hvor du må være i bilen over lengre tid? Kanskje har du smekklås hjemme og har låst deg ute, eller du blir stående fast i en lang kø. Uansett om du mest sannsynlig ikke kommer til å befinne deg i en slik situasjon, kan det hende at du på vei til jobb eller familie, får et behov for visse ting.

Vær forberedt – ha disse tingene i bilen

  • Mat og drikke: Visste du at myndighetene anbefaler å være i egenberedskap dersom en krise skulle skje? Det er faktisk forventet at husstanden skal kunne klare seg i tre døgn, og ha nok mat og drikke i huset dersom dette skulle hende. Hvorfor ikke lagre noe i bilen? Utenom vinteren kan det komme godt med å ha noen flasker kjøpevann i baksetet. Dermed slipper du å stoppe for å handle dersom du blir tørst.
  • Ekstrautstyr til mobilen. Det er helt fantastisk at vi har mulighet til å lade mobilen i bilen. Å glemme å lade i løpet av natten er fort gjort, og da er det en fordel å kunne lade i bilen på vei til jobb. Ha derfor en ekstra lader i bilen, så er du alltid forberedt. På https://www.teknikkdeler.no/ finner du masse ekstrautstyr til mobilen. Ved å alltid ha et headset og en lader i bilen, har du en ting mindre å huske på i hverdagen. Fordelen ved å handle på Teknikkdeler er at de også tilbyr reservedeler til mobilen hvis du skulle trenge det, og smarte ting du kan ha i bilen, som refleksvester og ulike gadgets. Det er kjekt å kunne skaffe alt på ett sted, og motta varene innen 1-4 dager.
  • Pledd. Om vinteren kan det bli svært kaldt, og særlig eldre biler som for eksempel Boble bruker litt tid på å bli varme. Derfor kan det være lurt å alltid ha et teppe i bilen. Pass på at barna dine ikke blir kalde om de ikke er riktig kledd for været, eller sovner på biltur.
  • Kontanter. Å glemme lommeboken hjemme er noe som kan skje de fleste. Derfor kan det lønne seg å ha noen hundrelapper i bilen, slik at du alltid har mulighet til å kjøpe deg noe, dersom et behov skulle melde seg.

Bjornstadbil.no sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Bjornstadbil.nologin form


epsilon