|
Quick Contact
+123 456 5532

Klær man må ha for å råne

Hah, tiden er inne for å reke langs veiene, gjerne stå på en mørklagt parkeringsplass sammen med 20-talls andre rånere mens høytalerne dundrer i takt. Gjerne med en skog av Wunderbaum i frontruta, svidde dekk og neonlys kun for å imponere og tiltrekke seg damer og skuelystne. For så lenge man holder avstand og kjører etter trafikkreglene, så er alt lov.

Men er du rett kledd for råning? Her skal vi se på noen tips til bekledning.

Topp og tå

Det er lurt å ha et avslappet image, og en caps med påskriften I elsker Volvo eller noe i den duren, så har du alt du trenger på hodet. Ett par Rieker sko er skikkelig deilige og lette å ta på seg. Man får akkurat den perfekte følelsen på gasspedalen også.

Bukse og jakke

Skal man råne, må man gjøre det med stil og ha dongeri. Blå denim bukser passer perfekt til denne aktiviteten, både for å sitte bak rattet og mekke i motoren med. De kan gjerne være hullete og fæle, så lenge de sitter perfekt på.

Jakka bør være tøff med emblemer på. Finner man en gammel collegejakke vil det garantert duge. Vil man ta det litt lenger, hva med en tøff skinnjakke med krage. Det som er mest behagelig er likevel kanskje en hoodie. Da er det bare å starte opp beistet, for nå blir det råning.

Bjornstadbil.no sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Bjornstadbil.nologin form


epsilon