|
Quick Contact
+123 456 5532

Fordeler med selvkjørende biler

Mange uttrykker skepsis for selvkjørende biler, og bekymrer seg både for sikkerheten i trafikken, sårbarhet for hacking og tap av arbeidsplasser. Selv om disse bekymringene kan være helt legitime, skal man også huske at det kan være ganske mange fordeler med selvkjørende biler.

Sikkerhet

Eksperter på trafikksikkerhet er ganske enstemmige i å påpeke at menneskelige feil utgjør en svært stor del av faren ved å begi seg ut i trafikken. Det er mennesker som reagerer for sakte på uventede hendelser i trafikken, som kjører for nære, for fort, for aggressivt, og så videre. Ved hjelp av automatisering ønsker man å ta ut denne menneskelige feilkilden, for eksempel ved teknologi som gjør at bilen bremser automatisk dersom du kjører over fartsgrensen. I fra 2022 vil alle nye biler i EU måtte ha denne funksjonaliteten.

Mer fritid og frihet?

Hvis man ikke lenger trenger å kjøre sin egen bil, men bare sitter på, kan man også i større grad holde på med andre ting på vei til jobben eller butikken. Selv mennesker med sykdomsproblemer som gjør at de ikke kan kjøre bil vil kunne bruke de automatiske kjøretøyene. Med andre ord kunne dette være til stor hjelp for en mer mobil hverdag for syke, eldre og uføre.

Bjornstadbil.no sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Bjornstadbil.nologin form


epsilon