|
Quick Contact
+123 456 5532

Nissan Leaf

Nissan Leaf har hatt et gjennombrudd på markedet for biler i Norge de siste årene, og ved enkelte anledninger vært landets mest solgte bilmodell. Nå kan mye tyde på at denne andregenerasjons elbilen fra Nissan er på vikende front, men nå forteller bilprodusenten at en nyhet vil forandre Leafs ytelse og rekkevidde betraktelig.

Ny batteripakke tilgjengelig

Nøkkelen til dette er at Leaf har fått en større batteripakke, som mange kunder nok har ventet på. Det har ikke vært noen hemmelighet at en slik oppgradering har vært på vei, så mange har nok vært tålmodige for å sikre seg en litt bedre utgave. Leaf skal nå kunne takle 0–100 på bare litt over 7 sekunder, selv om toppfarten fortsatt er ganske moderate 157 km/t.

Den nye batteripakken er på 62 kWt, som er en forbedring på over 50 % fra tidligere modeller. Dermed øker også rekkevidden nesten like mye, og begynner å nærme seg 400 km. Det er likevel verdt å merke seg at dette fortsatt ikke er helt konkurransedyktig med enkelte andre små elbiler fra for eksempel de koreanske produsentene. Det er imidlertid mange grunner til at nordmenn flest fortsatt foretrekker japansk kvalitet fremfor koreanske utfordrere.

Bjornstadbil.no sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Bjornstadbil.nologin form


epsilon