|
Quick Contact
+123 456 5532

Tesla Model S

Norge er et foregangsland når det gjelder å ta i bruk elbiler, særlig fordi slike biler får så mange fordeler, deriblant at man slipper å betale moms og engangsavgift. Elon Musk har bekreftet at Norge er det landet med flest Teslaer per innbygger, selv om Tesla ikke etablerte seg her i landet før i 2013.

Norge som utstillingsvindu

Siden den gangen har Norge blitt et slag utstillingsvindu for Tesla. De har brukt de store kravene som stilles til biler i Norge, på grunn av vær-, føre- og lysforhold, som argumenter for at Teslaen virkelig er en hardfør bil. Det er særlig Model S nordmenn har lagt sin elsk på, fordi den gir mye ytelse for pengene sammenlignet både med andre elbiler og bensinbiler i samme prisklasse.

Tar opp kampen med Porsche

Tesla sier nå også at de vil konkurrere med Porsche om fartsrekorder. Mange ble imponert da en Porsche Taycan satte verdensrekord på Nürburgring, men Elon Musk lover å ta opp kampen. Det blir da eventuelt gjennom en ekstremversjon av Model S, som så langt bare finnes i prototyp. Til 2020 skal den visstnok være klar for produksjon.

Bjornstadbil.no sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Bjornstadbil.nologin form


epsilon