|
Quick Contact
+123 456 5532

VW Golf VIII

Volkswagen Golf har lenge vært en av de mest populære bilene i Norge. Den har en historie som går helt tilbake til 1970-tallet, og har vært gjennom sju generasjoner med redesign, oppdateringer og oppgraderinger. Nå er den åttende generasjonen på vei ut på markedet, og bilverdenen venter i spenning. Har Golf fortsatt det som skal til for å hevde seg i konkurransen i dagens situasjon?

De første bildene er ute

De første bildene av Golf VIII har blitt lekket til pressen. De havnet først hos tysk presse, og så kom det etter hvert mer informasjon og en mer formell avduking av den nye utgaven. Den nye Golfen har futuristiske anstrøk, men er i det store og hele gjenkjennelig som den samme bilen som før.

Kan Golf reise kjerringa?

Golf var lenge den mest solgte bilen i Norge, men på grunn av de mange fordelene elbilene får i Norge har den ikke helt greid å følge opp sin posisjon. De siste fem årene har salget falt vesentlig, til omtrent halvparten av tidligere volum. Det meste av salget har også vært ebilen, kjent som e-Golf. Men denne elbilen har tapt terreng til nye utfordrere som Nissan Leaf.

Mange tviler på om Golf vil ta tilbake førsteplassen i Norge, selv om det nå kommer en helt ny generasjon av modellen. Årsaken er at det ikke er tenkt å lage noen ny e-golf. Volkswagen har en elbil som heter ID3, men Golf skal altså ikke komme som ren elbil, bare som ladbar hybrid. For den som ønsker miljøvennlige løsninger, men ikke vil ha elbil eller hybrid, lanserer VW også en Golf med bensinmotor som bare har tre sylindre.

Bjornstadbil.no sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Bjornstadbil.nologin form


epsilon