|
Quick Contact
+123 456 5532

Hva sier fargen på bilen om deg?

På kjøreveien ser man biler av alle farger og fasonger. Vanligvis ser man de klassiske og typiske fargene, men en gang i blant vil du få øye på en gul eller rosa bil. Hva får en person til å kjøpe en slik bil—og hvorfor kjører ikke du en? I denne artikkelen har vi lyst til å utforske hva fargen på bilen sier om din personlighet og måten dine valg reflekterer deg selv.

1. Rød og oransje

Personer som kjører en rød eller oransje bil er mer eventyrlysten enn resten av befolkningen. Man forbinder ofte disse to fargene med aggresjon og impulsivitet, men også utadvendthet. Foretrekker du rød og oransje overfor andre farger, liker du sannsynligvis sportsbiler som viser fram dine beste sider.

2. Svart

Det er vanskelige å analysere folk som kjører svarte biler. Du vet aldri om du møter en morsom kar med fargerik halloweensminke eller en massemillionær bak vinduet. Svart forbinder man tross alt med alt fra stilig og punk til stillhet og mystikk. Noen kjørere av svarte biler er altså tøffe, mens andre ønsker å være for seg selv. Uansett hva fargen representerer til personen, er svarte biler noen av de mest populære på markedet akkurat nå.

3. Hvit

Hvit forbinder man med rolighet og renslighet. En person som kjører en hvit bil foretrekker å være fredelig på veien, og unngå trøbbel. Den hvite bilen er for mange en plass for å slappe av, og ta en pause fra livet.

4. Grå/sølv

Gråe og sølvgråe biler er vanskelig å differere på veien. Sjåføren har lite interesse i å vise seg fram, og foretrekker heller å blande seg inn med mengden. Eller kanskje ønsker de bare en moden bil som passer alderen sin.

5. Gul/gull

Folk som kjører gul eller gullfarget biler har gjerne en særegen smak. Personligheten til en som har en slik bil har ofte en helt unik glød. De bryr seg ikke hva andre mener, og forsvarer meningene og ideene sine til de dør.

6. Blå og grønn

De mørkere versjonene av blå og grønn er bilfarger som er godt likt. Personene som har en blå eller grønn bil er hyggelige, og lette å snakke med. De andre nyansene av blå og grønn derimot er mindre populære, og passer vanligvis de som ikke tar livet for seriøst.

7. Brun

Hvis du tror at en person som kjører en brun bil er kjedelig—tenk igjen. Brun er et annet alternativ for dem som vil være kule, men ikke har lyst til å følge saueflokken.

Bjornstadbil.no sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Bjornstadbil.nologin form


epsilon