|
Quick Contact
+123 456 5532

Senk den – chip den! Gjør bilen sommerklar!

Lei av den gamle Corollaen og sikler stadig vekk etter den utrolige fete 3000gt bilen du ikke husker navnet på? Eller er det en rå gatebil som M5, E190 eller RS3 du har festet blikket på? Digger du å senke bilen til bare noen millimeter over bakkenivå og putte på neonlys og LED-barer? Skal det dundre skikkelig fra en 12 tommers bass i bakruta? Senk den og chip den – det er sommer!!!

Hva trenger du?

Hva trenger du egentlig for å komme i gang? Som oftest skorter det på midler, eller penger som det også kalles. Det kan hende du kan sette av 1 000 kroner i måneden, men da tar det tre år før du har en tredjedel av det du trenger. Sett likevel opp en spareavtale, og søk forbrukslån med gode betingelser. Når du har spart 2 000 kroner hver måned i et par år, vil du få mye bedre lån som gir lavere rente og lenger løpetid.

Engasjement og interesse

Det er vel ikke «hattkall-biler» du ser etter? Mitsubishi Colt, Toyota Corolla eller Fiat Punto? Nei, vi snakker ikke kjedelige småbiler, men spreke «Boxer Turbo» biler med hestekrefter opp etter spoileren. Det er heller Nissan 350Z, Mustang GT og Golf GTI du skal gå for. Eller veteranbiler fra en svunnen tid. Ta den fra hverandre, puss alle deler med grease og olje, og lakker de nye flatene i de råeste fargene.

For å gi drømmen en sjanse må du jobbe hardt. Opp tidlig og jobbe for drømmebilen, rett hjem, spise og begynn å bygge den slik du vil ha den.

Bildeler

Du kommer ikke unna bildeler. Vraket har du allerede i boks, nå gjelder det å bygge den motoren du vil ha. Det skal låte gromt, som de sier på bygda. Ikke glem brølet i V8-rekka. Lag en dunk-dunk-bil ved hjelp av et lån og en digital søknad på nett.

Da er det bare å velge, først chassis og understell, så motor og driv. Her gjelder ikke ordinære felger, det skal være krom, lakk og fete mønster.

Du finner bil- og reservedeler på nett. Butikkene bugner av tilbud som venter på deg. Ikke velg billig og kjedelig, velg kvalitet og style.

Råning og landevei

Råning på landeveier er tøft. Men selv om det kan være spennende å stå på gasspedalen, anbefaler vi deg å ta det med ro. Det er alltid noen der hjemme som venter på deg eller noen av de andre på veien.

Råning er sosialt og ufarlig. Det er en fin kultur i grunn. Bildrømmen kan bli reell om du står på og gjør en jobb. Og ikke glem og dra hjem til de gamle en tur også. Vis fram resultatet til familie og venner: En rånebil du kan være stolt av.

Bjornstadbil.no sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Bjornstadbil.nologin form


epsilon