|
Quick Contact
+123 456 5532

Van til camping

Det har blitt en fin trend å dra på ferie i en egen ombygget van. Du får plass til en madrass og en behagelig overmadrass slik at du kan overnatte i vanen ved lengre reiser. Det blir på en måte en rullende hytte, men bare på fire hjul.

Ting du kan trenge til en van

Til en van så er det fint med en madrass og en overmadrass slik at det blir like deilig som å sove hjemme. Trikset ligger nemlig i en digg overmadrass som et tillegg. Videre så er det smart med laken, sengetøy, puter og dyner. Ta gjerne med deg grill, bålkomfyr, gryter og panner. Du kommer gjerne til å trenge brensel og lighter til dette. Ta med servise, servietter og mat. I tillegg kan du trenge rengjørings utstyr. Til egen hygiene så ha med såpe, sjampo, papir og lignende. Førstehjelpsskrin er noe du alltid bør ha tilgjengelig i bilen, som er et sted som du enkelt har tilgang til det. Det skader ikke å ha med seg et kart i tillegg til GPS-systemet. Solkrem er et must. En hjemmesnekret bobil har noe mindre plass enn en tradisjonell bobil, men kan utstyres med flere fasiliteter. En slik van kan bygges selv eller leies av utleiere.

Ombygget van

Det kryr av ombygget van på sosiale medier. Det er vakkert og ganske idyllisk med mye fjell å besøke i landet. Det er ganske problemfritt å dra på ferie på denne måten og god tilgang til matlaging. Fordelen er å ha takhøyde og smarte løsninger med sengeplasser og gjerne sittegrupper. Det fine med takhøyde er at du får plass til å boltre deg som hjemme, når du for eksempel skal skifte klær eller lage mat. Du bør også tenke over at det bør være plass til oppbevaring av bagasje, varmepumpe og matlagingsalternativer. For ikke å nevne utstyr til hverdagen. Du får gjerne en frihetsfølelse med en slik van. Flere vaner er bygget med daybed og oppbevaring under sengedelen. Mangelen av dusj og do merkes gjerne når du skal dra på lengre turer. Det anbefales da å slå seg ned ved campingplasser for å få muligheten til å ta seg en dusj. En van passer gjerne best til korte helgeturer hjemmefra, men kan også brukes for lengre turer dersom du stopper opp på campingplasser. Det er mye sjarm med en ombygget van. Det er en godt alternativ med sovekomfort, takhøyde og lage mat. Du kan selvsagt ha en mindre van, det er flere som bare har seng og oppbevaringsplass. Da trenger du gjerne ikke så mye plass, dersom planen ikke er å oppholde seg noe særlig i vanen. Det er mye sjarm med en van, noe en utleie van kan være en god start å begynne med før du eventuelt investerer i å bygge en.

Bjornstadbil.no sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

Bjornstadbil.nologin form


epsilon